Directeur NAM te gast in talkshow in Zwolle

Vooruitlopend op de parlementaire enquête organiseren wij in veertien theaters een talkshow over de gaswinning in Groningen. Aan de hand van getuigenissen van politici, geologen, gedupeerden en andere betrokkenen wordt onderzocht wat er mis ging in het Groningse aardbevingsdossier.Bij de eerste talkshow  in Internationaal Theater Amsterdam maakte minister Wiebes zijn opwachting. Nu tijdens de tweede talkshow op 9 oktober in Theater de Spiegel zal de directeur van de NAM, Johan Atema, te gast zijn. Daarnaast wordt er gesproken met de voorzitter van de Maatschappelijke Stuurgroep Groningen Jan Kamminga, aardbevingsgedupeerde en voormalig bestuurslid van de Groninger Bodembeweging Lambert de Bont en de Zwolse wethouder Monique Schuttenbeld die zich bezig houdt met de energie-transitie.

Klik hier voor meer informatie.