Terugblik talkshows

We sloten de tournee af met 2 talkshows in de Stadsschouwburg van Groningen. Tijdens de 2e talkshow werden er uitspraken gedaan die zijn opgepikt door de pers:

“Het vorige kabinet heeft in 2013 bewust nog veel gas laten winnen in Groningen, ook al had het Staatstoezicht op de Mijnen (SodM) begin dat jaar al gewaarschuwd voor de gevolgen ervan.” aldus René Paas, commissaris van de koning in Groningen.
Lees het volledige artikel op nos.nl. 

Ook RTV Noord was bij onze laatste talkshow, en schreef een artikel n.a.v. de uitspraak van Marco Pastors, directeur van het Nationaal Programma Rotterdam Zuid: “Het geld uit het Nationaal Programma Groningen (NPG) wordt op de verkeerde manier besteed. Het draagt niet bij aan een goede toekomst voor Groningen.”
Lees het volledige artikel op rtvnoord.nl.

Het Dagblad van het Noorden blikt samen met Margriet Brandsma terug op de serie talkshows: “De meeste indruk maakten de verhalen van de gedupeerden zelf. In Zaandam, waar de mensen het probleem alleen van de krant of de tv kennen, kwam zo’n verhaal ongelooflijk binnen.”
Lees het hele artikel op dvhn.nl. 

Luister de talkshows terug!
Ben je nieuwsgierig wat er allemaal besproken is tijdens de talkshows? Klik hier om de talkshows terug te luisteren.