On the Road to MANSHOLT

Interessante achtergrondinformatie bij de voorstelling

Onze eigen Bente Janssen heeft een podcast gemaakt over de voorstelling MANSHOLT. 

Aan het woord komen o.a. Helmert Woudenberg, Jeroen van den Berg en Stefanie van Leersum. Bijvoorbeeld over hun rol bij het tot stand komen van het stuk, spelen op locatie en de verschillen met zes jaar geleden.

Ook de onderliggende thematiek komt ruimschoots aan bod. Wat was bijvoorbeeld de visie van oud-eurocommissaris Sicco Mansholt? En waarom is de voorstelling nu misschien nog wel prangender en actueler dan in 2014 en 2015?

Mocht u circa 17 minuten kunnen missen, dan is het zeker de moeite waard. Zowel voor of na uw bezoek aan de voorstelling. De podcast is te beluisteren via onze SoundCloud. Daar kunt u ook de opnames van onze talkshows vinden.

Meer informatie over de voorstelling kunt u vinden via deze link.