Afgelaste voorstelling MANSHOLT 07/08/21

Meer informatie over de afgelaste voorstelling van 7 augustes

Helaas is de voorstelling MANSHOLT van zaterdag 7 augustus vroegtijdig afgebroken vanwege onveilige weersomstandigheden. Hoe spijtig dat ook is: uw veiligheid gaat boven alles. 

Uiteraard willen we u wel graag de kans bieden om de afgelaste voorstelling in te halen.Daarom spelen we op 14 augustus om 13.00 uur een inhaalvoorstelling. U kunt uw tickets voor 7 augustus , die u per mail hebt ontvangen, opnieuw printen en gebruiken. Let op dat ook voor die datum dezelfde corona-gerelateerde toegangsvoorwaarden van kracht zijn. Meer praktische informatie daarover kunt u vinden via deze link.

Mocht u op 14 augustus niet kunnen, dan kunt u natuurlijk om restitutie vragen via info@toneelgroepjanvos.nl. Vermeld hierbij duidelijk uw reserveringsnummer, het aantal kaarten en het IBAN-nummer. Ook verdere voor vragen kunt u mailen naar dat e-mailadres.