Beperkte parkeerplekken in Haarzuilens

Bezoekt u onze voorstelling bezoekt Haarzuilens? Dan is het goed om op de hoogte te zijn van beperkte parkeergelegenheid.

In Haarzuilens is de parkeergelegenheid rondom de voorstelling beperkt en tevens tegen betaling. De locatie van deze voorstelling bevindt zich op de boerderij van Boer Peter, Thematerweg 6, 3455 SN Haarzuilens. De parkeergelegenheid is echter het erf van Boerderij Geertjes Hoeve, aan de Thematerweg 5. Dit wordt met borden aangegeven en u kunt dan 150 meter lopen naar de ingang van onze locatie. Er zijn slechts 100 parkeerplekken beschikbaar. Daarom vragen wij mensen die dichtbij wonen zo veel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. De parkeerplekken kunnen dan worden gebruikt door mensen die wat verder moeten reizen. Alvast dank!