Mansholt Courant online terug te lezen

Onze Mansholt Courant is vanaf nu online terug te lezen. De krant werd uitgedeeld voorafgaand aan de voorstelling MANSHOLT.

MANSHOLT is vorige week zondag ten einde gekomen. En wat hebben we genoten. Van de prachtige speellocaties, van het spel van onze acteurs, van het stukje verdieping tijdens de talkshow, maar natuurlijk ook van jullie en de vele warme reacties.

Hoewel wij al druk bezig zijn met onze volgende productie, willen we jullie de kans geven om nog rustig na te genieten. Daarom is de Mansholt Courant vanaf nu online terug te lezen. Dat kan via deze link. En voor wie de krant liever fysiek in de handen heeft: we hebben er nog een aantal over. Stuur ons een e-mail bij interesse.

Vormgeving door: Marc ter Horst (b-type). Met foto’s van: Paul Hoes, Roeltje Photography, Han Furnee en Ingrid Koenen.