Talkshow De Toekomst met Carola Schouten

De laatste aflevering van Talkshow De Toekomst, met daarin te gast Carola Schouten, is nu online terug te bekijken.

Op donderdag 9 september organiseerden wij de (voorlopig) laatste aflevering van De Toekomst op het terrein van Boer Peter in Haarzuilens. Met maar liefst vijf gasten werd het een mooi en goed gevuld slotstuk van een schitterend tournee. Helemaal omdat deze avond Carola Schouten aanwezig was als gast. NPO Politiek was ook bij en maakte een registratie van de talkshow.

In Haarzuilens waren naast Carola Schouten te gast: boer en filosoof Jan Huijgen, directeur Agrarische bedrijven (ABN-AMRO) Pierre Berntsen, directeur Duurzaamheid (Rabobank) Bas Rüter en melk- veehouder, raadslid (CDA Woerden) en Agraaf-columniste Toos Soest.

Wilt u meer van Talkshow De Toekomst? De afgelopen periode zijn er opnames gemaakt van eerdere afleveringen. Die kunt u terugluisteren op onze SoundCloud. De registratie van NPO Politiek met Carola Schouten bekijkt u hieronder, of op ons YouTube-kanaal.