Toneelgroep Jan Vos zoekt dringend naar repetitieruimte in regio Rotterdam

Update: we hebben inmiddels een mooie ruimte gevonden. Dank voor alle reacties.

Terwijl we de kruimels van de oliebollen en het poedersuiker nog van onze mondhoeken vegen, zoeken we met alle spoed naar een grote ruimte in regio Rotterdam waarin we kunnen van van 17 t/m 18 februari in kunnen repeteren voor ons aankomend stuk FORTUYN. Helpen u ons met onze zoektocht aan de Maas?

Waar moet de ruimte aan voldoen?
De repetitieruimte die we zoeken moet met grote materialen te bereiken zijn; er moet op gepaste afstand in kunnen worden gerepeteerd, ivm met coronamaatregelen; de ruimte is ten minste drie meter hoog en bij voorkeur schoon en voorzien van water en een toilet; en ook niet onbelangrijk: er moet een decor van 15x12m in kunnen worden opgebouwd. Voor het huren van de ruimte hebben wij uiteraard een vergoeding over.

Heeft u een ruimte beschikbaar of kunt u ons op het goede spoor helpen? Dan zouden we het ten zeerste waarderen als u contact zou opnemen met onze collega en productieleider Diederik Pasman, te bereiken via: diederik@toneelgroepjanvos.nl