Recensie GROND, Theaterkrant

'Een broze, overweldigende liefde tussen de koeien'

De Theaterkrant bezocht recentelijk GROND en schreef een mooie recensie over de voorstelling. ‘Tegen de achtergrond van de stikstofcrisis, radicaliserende boeren en journalistieke stemmingmakerij, slaat GROND een brug tussen twee werelden die niet zo snel samen komen.’ 

‘Zoals de meeste goede verhalen, begint GROND met een ongeluk. Een journalist rijdt haar auto in volle vaart tegen een vluchtheuvel, zelf komt ze er goed vanaf maar haar auto is totaal verkreukeld. Gelukkig is er een boerderij vlakbij, waar ze om hulp vraagt. Een geluk bij een ongeluk, die boer die ze daar treft.’ De hele recensie lees je via deze link.

GROND is nog te zien t/m 24 juli op Wilma’s Erf in Onnen. Kaarten en meer informatie via deze link.