Presentatie WIND Bunschoten

WIND is een wrange komedie over de energietransitie in de praktijk. Als de plannen voor een windmolenpark bekend worden gemaakt, komen de bewoners van een klein dorp lijnrecht tegenover elkaar te staan. We spelen de voorstelling in de zomers van 2023 en 2024 in onze tent, op zeven locaties verspreid door het land. Naast de voorstellingen organiseren we ook een randprogramma bestaande uit o.a. een wekelijkse talkshow.

Op 25 maart geven we alvast een impressie van dit nieuwe project. Er worden scènes gelezen, de makers worden geïnterviewd, we vertellen over het randprogramma, er is een gesprek met een ervaringsdeskundige en er wordt een lied gezongen door Jan Veldman. De presentatie is in handen van Margriet Brandsma. Wilt u een voorproefje van WIND? Kom dan naar de Eemlandhoeve (Bisschopsweg 7, 3752 LK Bunschoten-Spakenburg) Inloop is vanaf 12.30, aanvang 13.00. De presentatie duurt ongeveer 75 minuten. Toegang is gratis, wel graag opgeven voor 24 maart bij judith@toneelgroepjanvos.nl.