Drieluik Helmert Woudenberg in Amsterdam

//Drieluik Helmert Woudenberg in Amsterdam

Drieluik Helmert Woudenberg in Amsterdam

Helmert Woudenberg was één van de gezichtsbepalende acteurs van het Werkteater, het gezelschap dat in de zeventiger en tachtiger jaren nationaal en internationaal furore maakte met voorstellingen over actuele en controversiële onderwerpen. Daarna maakte hij vele spraakmakende solo-voorstellingen, zoals Fortuyn, Waterman en Landverrader.

Tot op de dag van vandaag gaat hij onverdroten door met het maken van geëngageerd en gedreven theater.

Eind oktober staat hij drie dagen in Oostblok in Amsterdam, met drie verschillende voorstellingen: Landverrader, Van Huis uit en Diep verscholen in het woud.

Je kans om in te halen, opnieuw te zien, kennis te maken. In elk geval de kans om je te laven aan oervorm van het toneel: een mens dat opstaat en je een verhaal vertelt.

In het kader van de voorstellingen van Helmert Woudenberg is op voorstellingsavonden de keuken van Oostblok geopend. Je bent van harte welkom om voorafgaand aan de voorstelling een lekker hapje te komen eten in het gezellige café.
Voor meer informatie, zie: www.oostblok.nl/home/restaurant-oostblok

Bron: Oostblok

By |2017-10-17T13:53:28+00:00oktober 17th, 2017|Categories: Helmert Woudenberg|Tags: |0 Comments

About the Author:

Toneelgroep Jan Vos
Toneelgroep Jan Vos ontwikkelt toneelvoorstellingen vanuit een positie middenin de maatschappij. Daarom spelen we onze voorstellingen op locatie. We reizen naar het publiek, ontvangen hen in een omgeving die past bij het onderwerp van de voorstelling, en plaatsen daarmee het verhaal midden in de realiteit. In een vroeg stadium van het ontwikkelen van een voorstelling gaan we op onderzoek uit. We gaan we in gesprek met maatschappelijke organisaties, denkers, specialisten en ervaringsdeskundigen. We verwerken onze bevindingen en brengen die middels de verbeelding van het toneel weer terug in de samenleving. Schrijver Tjeerd Bischoff, regisseur/schrijver Jeroen van den Berg en zakelijk leider Judith Huizing vormen de kern van het gezelschap

Leave A Comment