Hinne Wagenaar gaf op 6 juli reactie op onze voorstelling Koning van het Grasland in Stiens

/, Nieuws, Statements/Hinne Wagenaar gaf op 6 juli reactie op onze voorstelling Koning van het Grasland in Stiens

Hinne Wagenaar gaf op 6 juli reactie op onze voorstelling Koning van het Grasland in Stiens

De voorstelling Koning van het Grasland biedt genoeg stof tot nadenken en napraten daarom vroegen wij Hinne Wagenaar om een reactie op onze voorstelling.

 

Hinne Wagenaar is een protestantse predikant

Hinne Wagenaar (1962) stond samen met Sietske Visser aan de wieg van Nijkleaster, een nieuw klooster van stilte en rust op het Friese platteland.

De protestantse predikant is ervan overtuigd dat er grote behoefte bestaat aan een plek waar stilte en rust is, aan een pleisterplaats waar mensen zich kunnen opladen.

 

We leven in een razende tijd met veel onrust, stress en lawaai. Maar het Nijkleaster zal geen plek zijn waar je permanent kunt wonen, aldus Wagenaar.

Zijn visie op geloof en spiritualiteit, kerk en de maatschappij is te lezen op www.hinnewagenaar.frl.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

By | 2017-09-06T11:28:16+00:00 July 8th, 2017|Categories: Koning van het Grasland, Nieuws, Statements|Tags: |0 Comments

About the Author:

Toneelgroep Jan Vos
Toneelgroep Jan Vos ontwikkelt toneelvoorstellingen vanuit een positie middenin de maatschappij. Daarom spelen we onze voorstellingen op locatie. We reizen naar het publiek, ontvangen hen in een omgeving die past bij het onderwerp van de voorstelling, en plaatsen daarmee het verhaal midden in de realiteit. In een vroeg stadium van het ontwikkelen van een voorstelling gaan we op onderzoek uit. We gaan we in gesprek met maatschappelijke organisaties, denkers, specialisten en ervaringsdeskundigen. We verwerken onze bevindingen en brengen die middels de verbeelding van het toneel weer terug in de samenleving. Schrijver Tjeerd Bischoff, regisseur/schrijver Jeroen van den Berg en zakelijk leider Judith Huizing vormen de kern van het gezelschap

Leave A Comment