Lezing nieuwe voorstelling Gas in Hongerige Wolf

/, Nieuws/Lezing nieuwe voorstelling Gas in Hongerige Wolf

Lezing nieuwe voorstelling Gas in Hongerige Wolf

Op zondag 16 juli zijn wij met een leesvoorstelling aanwezig op Festival Hongerige Wolf in het dorp Hongerige Wolf in Groningen. De tekst wordt in de Theetuin van Har & Mar voor het eerst in het openbaar gelezen en je bent van harte welkom!
In het najaar van 2018 wordt de voorstelling ‘Gas’ gespeeld in Groningen. Je kunt voor één bedrijf aansluiten of lekker de hele middag blijven zitten.
‘Gas’ is een stuk in drie delen over het wel een wee van de familie Fennema, dat nauw verbonden is met de Groninger gasbel waar zij boven wonen. Ze runnen een hotel in de jaren 60 als het gas net ontdekt is en dus komen er regelmatig mensen van Shell overnachten. De dochters Fennema krijgen een affaire met een man van de NAM.
Gas wordt gelezen door o.a. Paul Hoes, Trudi Klever, Stefanie van Leersum, Maarten Wansink en Bieneke Ehlhardt.
Theetuin Har & Mar | Zon 12:30–13:15 1e bedrijf | Zon 13:45–14:30 2e bedrijf | Zon 15:00–15:45 3e bedrijf. Save

Bewaren

By | 2017-07-18T14:30:13+00:00 juli 1st, 2017|Categories: GAS, Nieuws|0 Comments

About the Author:

Toneelgroep Jan Vos
Toneelgroep Jan Vos ontwikkelt toneelvoorstellingen vanuit een positie middenin de maatschappij. Daarom spelen we onze voorstellingen op locatie. We reizen naar het publiek, ontvangen hen in een omgeving die past bij het onderwerp van de voorstelling, en plaatsen daarmee het verhaal midden in de realiteit. In een vroeg stadium van het ontwikkelen van een voorstelling gaan we op onderzoek uit. We gaan we in gesprek met maatschappelijke organisaties, denkers, specialisten en ervaringsdeskundigen. We verwerken onze bevindingen en brengen die middels de verbeelding van het toneel weer terug in de samenleving. Schrijver Tjeerd Bischoff, regisseur/schrijver Jeroen van den Berg en zakelijk leider Judith Huizing vormen de kern van het gezelschap

Leave A Comment