Pers en partners

De voorstelling Mansholt

Welkom op de pers en partner pagina van Toneelgroep Jan Vos.

Bedankt voor uw interesse. We houden u met onze website graag op de hoogte van al onze plannen en voorstellingen.

Op deze pagina kunt u terecht als u op zoek bent naar ons promotie en marketing materiaal omtrent de voorstelling Mansholt. Mocht u nog iets missen, of een ander verzoek hebben (zoals high res beeldmateriaal), neem dan gerust contact op met de afdeling marketing via jordy@toneelgroepjanvos.nl. Uiteraard waarderen wij het zeer als u onze voorstellingen wilt promoten, echter houden wij graag zicht op de kwaliteit, de credits van de makers en de soort uitingen die worden verspreid.

De website zal telkens, indien van toepassing, worden aangevuld met allerhande marketing materialen.

Binnenkort starten wij met een nieuwsbrief waar onze samenwerkingspartners en zakelijk geïnteresseerden zich voor kunnen inschrijven. Zo blijven wij met elkaar in contact en brengen wij u op de hoogte van onze activiteiten en voorstellingen vanuit een zakelijk perspectief. Het doel is dat onze samenwerkingen een wisselwerking zullen realiseren en dat alle geïnteresseerden steeds inhoudelijker en praktischer met elkaar zullen gaan samenwerken. Binnenkort vind u hier een link waarmee u zich kunt inschrijven voor de betreffende nieuwsbrief.

Hieronder kunt u terecht voor:

 • persberichten;
 • logo’s;
 • rechtenvrij interview van Eric Brassem met de makers;
 • rechtenvrije portretfoto’s van de acteurs;
 • scènefoto’s;
 • video’s:
 • persfoto’s;
 • het script;
 • digitale flyer over de voorstelling;
 • affichebeeld, digitale flyer en algemeen campagnebeeld;
 • informatie betreft de locaties van de voorstellingen.

Persberichten Mansholt 2021

Persbericht Mansholt 4 juni 2021

Logo's Toneelgroep Jan Vos

Hier vind u links naar de logo’s van Toneelgroep Jan Vos:

Logo Toneelgroep Jan Vos (png blauw 1200 x 1200)

Logo Toneelgroep Jan Vos (zwart jpeg 2280 x 2186)

Logo Toneelgroep Jan Vos (zwart png 4747 x 4551)

Voor high res. beeldmateriaal of andere verzoeken kunt u contact opnemen met jordy@toneelgroepjanvos.nl.

Rechtenvrij interview

TROUW journalist Eric Brassem heeft de makers (regisseur en schrijver van het stuk Mansholt) geïnterviewd over de voorstelling Mansholt.

Daar is een rechtenvrij interview van gemaakt dat u als partner of pers mag gebruiken om te plaatsen in allerhande uitingen:

Rechtenvrij interview Eric Brassem (pdf)

We zouden het zeer waarderen als u ons op de hoogte stelt van het gebruik van (een deel) van het interview en dat u de credits van de tekst en eventueel gebruik van foto’s correct bij de uiting vermeld. We bewaren alle uitingen graag in ons archief. Hiervoor kunt u contact opnemen met jordy@toneelgroepjanvos.nl.

Portretfoto's van de acteurs en de makers

Hier vind u via de links de high res. portretfoto’s van de acteurs en de makers van de voorstelling Mansholt. De foto’s zijn rechtenvrij, maar mocht u de credits van de fotograaf willen noemen dan kan dat uiteraard. De foto’s zijn gemaakt door Roeltje Photography.

Acteurs:

Helmert Woudenberg

Trudi Klever

José Kuijpers

Stefanie van Leersum

Bart Klever

Tjeerd Bischoff

De makers:

Jeroen van den Berg (regisseur)

Tjeerd Bischoff (schrijver)

Scènefoto's

De scènefoto’s zijn van de hand van fotograaf Paul Hoes:

Scènefoto 1

Scènefoto 2

Scènefoto 3

Scènefoto 4

Scènefoto 5

Scènefoto 6

Scènefoto 7

Scènefoto 8

Scènefoto 9

Scènefoto 10

Scènefoto 11

Video's

Bewegend beeld/video’s die u kunt delen via uw kanalen over de voorstelling Mansholt:

Over Talkshow de Toekomst

Trailer van Festival Karavaan in 2014

Trailer Mansholt 2021

Overigens kunt u veel meer inhoudelijke video’s vinden op ons youtube kanaal. Ook van andere voorstellingen en over onze/van vaste crew.

Persfoto's

De persfoto’s zijn van de hand van Paul Hoes:

Mansholt 1

Mansholt 2

Persfoto's

Het script van MANSHOLT, geschreven Tjeerd Bischoff en te gebruiken voor citaten:

Script Mansholt

Flyer digitaal Mansholt

Flyer digitaal Mansholt

Campagnebeeld

Bent u op zoek naar  ons affichebeeld, social media vormgeving en algemeen campagnebeeld van de voorstelling Mansholt neem dan contact op met jordy@toneelgroepjanvos.nl

Uiteraard kunt u ook terecht op onze social media kanalen voor het bekijken, liken en reposten van onze uitingen op Facebook, Twitter en Instagram.

Speellocaties en data Mansholt

Speellijst

Zoals u van ons gewend bent spelen wij onze voorstellingen op prachtige boeren locaties verspreid over het hele land. Deze zomer spelen we op zes boerenerven:

Haastrecht (Zuid Holland)

Van 16 tot en met 24 juli 2021 spelen we de voorstelling Mansholt zeven keer bij boerderij De Twee Hoeven. We zijn op bezoek bij de familie Den Boer. 16, 17 en 18 juli spelen wij hier try-outs. Kijk bij de voorstellingspagina op deze website voor de gehele speellijst en links naar de schouwburg (De Goudse Schouwburg) die onze kaartverkoop realiseert.

Genderen (Brabant)

Van 27 tot en met 31 juli spelen we de voorstelling vijf keer op het terrein gelegen bij Café ’t Zwaantje en is Suzanne van Drunen onze gastvrouw. Kaarten kunnen aangeschaft worden via onze voorstellingspagina en de kaartverkoop button na start verkoop. Of bij onze partner voor Brabant, De Verkadefabriek.

Eelde (Drenthe)

Van 3 tot en met 14 augustus zijn we met het hele team aanwezig op onze prachtige locatie in Eelde bij Kijkboerderij ’t Hoogeveld bij Sytze van der Goot. Voor de kaartverkoop in Groningen / Drenthe werken wij samen met Grand Theatre Groningen en DNK (De Nieuwe Kolk).

Deventer (Overijssel)

In Overijssel spelen we twee weken lang (van 18 tot en met 29 augustus) bij Jeroen en Marleen Spikker van Bij Tjoonk. Via deze video leert u dit bijzondere boerenbedrijf beter kennen. Via onze website zijn kaarten te koop voor all voorstellingen van de geheel tour. Onze samenwerkingspartners De Deventer Schouwburg, Schouwburg Hengelo en de Zwolse theaters realiseren de kaartverkoop voor Overijssel.

Zaandam (Noord Holland)

Eén tot en met vijf september zijn we te gast bij de familie Rutte in Zaandam. De kaartverkoop voor deze speellocatie wordt gerealiseerd door Het Zaantheater. Via de kaartverkoop button op onze website kunt u precies zien waar u kaarten kunt verkrijgen.

Haarzuilens (Utrecht)

De laatste locatie waar wij de nieuwe tent voor de voorstelling Mansholt zullen opbouwen is bij Boer Peter. Daar spelen we de voorstelling van  8 tot en met 12 september. De kaartverkoop en promotie van de voorstelling is in samenwerking met Schouwburg Utrecht.

Elke zaterdag kunt u gratis één van de talkshows bijwonen. Daarnaast is het voor elke speeldatum mogelijk een maaltijd bij te boeken of dat nu een lunch voor een matinée of een diner is voor de avondvoorstelling.