Praktische informatie MANSHOLT

Praktische informatie kaartverkoop

De kaarten voor MANSHOLT worden per locatie verkocht door een regionale schouwburg. Via de knop KAARTEN op onze website (rechts bovenin) komt u terecht bij onze AGENDA. Daar kunt u de gewenste datum kiezen voor de voorstelling. Daarna wordt u automatisch doorverwezen naar het kaartverkoop systeem.

Toegankelijkheid in de tent

Wilt u vanwege uw beperking een speciale plek hebben of andere vragen hebben over de toegankelijkheid van de locatie, neem dan ook contact op met onze locatiemanager via locatie@toneelgroepjanvos.nl.

De tent is toegankelijk voor rolstoelen. Neem voor het reserveren van rolstoelplekken ook contact op met onze locatiemanager via locatie@toneelgroepjanvos.nl.

Coronamaatregelen

Zeer binnenkort vind u hier meer informatie over de huidige Corona-maatregelen.

Parkeermogelijkheden

Enkele dagen voorafgaand van de voorstelling ontvangt u uiteraard een service mail met allerhande praktische, maar ook leuke informatie met betrekking tot de voorstelling.

Wat betreft parkeermogelijkheden voor de speellocatie in Zaandam, willen we u er alvast op wijzen dat wij u met klem verzoeken zoveel mogelijk met openbaar vervoer of met de fiets te komen.