Praktische informatie MANSHOLT

Kaartverkoop

De kaarten voor MANSHOLT worden per locatie verkocht door een regionale schouwburg. Via de knop KAARTEN op onze website (rechts bovenin) komt u terecht bij onze AGENDA. Daar kunt u de gewenste datum kiezen voor de voorstelling. Daarna wordt u automatisch doorverwezen naar het kaartverkoop systeem.

Toegankelijkheid in de tent

Wilt u vanwege uw beperking een speciale plek hebben of heeft u andere vragen over de toegankelijkheid van de locatie, neem dan contact op met onze locatiemanager via locatie@toneelgroepjanvos.nl.

De tent is toegankelijk voor rolstoelen. Neem voor het reserveren van rolstoelplekken ook contact op met onze locatiemanager via locatie@toneelgroepjanvos.nl.

Coronamaatregelen

Door de versoepelde maatregelen die vanaf 26 juni van kracht zijn, mogen wij meer publiek ontvangen, zonder de anderhalvemeter maatregel bij de placering of verplichte mondkapjes.

Omdat wij op locatie spelen, hebben wij een evenementenvergunning nodig. Hierbij gelden wel een aantal regels m.b.t. het COVID19 virus en de toegang tot het terrein, zoals opgesteld door de Rijksoverheid.

Zo moet het publiek de gezondheidscheck doen (d.w.z. vrij zijn van corona gerelateerde klachten) en het Corona Toegangsbewijs tonen. Dit kunt u verkrijgen met een negatieve testuitslag, een vaccinatie- of een herstelbewijs en dient u bij de ingang te laten zien via een QR-code in de App of in print.

Dit systeem met de QR-code is opgezet om uw privacy te waarborgen. De medewerkers bij de ingang zien alleen of u een groen scherm krijgt om naar binnen te mogen. Wij zien geen persoonsgegevens of medische gegevens van u. Deze worden afgeschermd binnen de database van de overheid en in de QR-code verwerkt. Wij mogen geen vaccinatieboekjes of andere medische papieren inzien en deze zijn niet geldig als Corona Toegangsbewijs.

Wat is een Corona Toegangsbewijs?

Het Corona Toegangsbewijs is een QR-code die gescand kan worden en bij een groen scherm toegang geeft tot de locatie van de voorstelling.

Dit kan middels een negatieve testuitslag (testbewijs), een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs).

Het Corona Toegangsbewijs kunt u als volgt verkrijgen:

TESTBEWIJS:

Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Via www.testenvoortoegang.org maakt u een afspraak voor een coronatest bij een aangesloten testlocatie in uw buurt. U ontvangt van hen per mail een code en daarmee kunt u in de app van CoronaCheck.nl een tijdelijke QR-code aanmaken, waarmee u toegang krijgt tot de locatie. Uiteraard dient u deze app eerst te downloaden.

VACCINATIEBEWIJS:

Bewijs van een volledige coronavaccinatie met een vaccin dat door het EMA is goedgekeurd. Dit kan pas 2 weken na ontvangst tweede vaccinatie.

U heeft uw DigiD nodig om via de app uw geregistreerde vaccinatie te verbinden aan een QR-code en deze code is permanent geldig.

Het is ook mogelijk de QR-code via de website CoronaCheck.nl aan te maken en deze geprint mee te nemen, indien u geen smartphone beschikbaar heeft.

Per app kunt u maar één vaccinatie QR-code maken, dus als u met meerdere personen komt dan raden wij u aan de QR-codes per persoon te printen.

HERSTELBEWIJS:

Een bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van Corona. Dit kunt u op dezelfde manier als uw vaccinatiebewijs ophalen in de app of op de website. De data van uw besmetting en herstel moeten echter wel juist zijn ingevoerd door de GGD. Mocht u hier problemen mee hebben, dan kunt u bellen naar de GGD via 0800-5090.

 

Ook op de site van de Rijksoverheid kunt u terecht voor dit stappenplan dat u dient te volgen om van uw test-, vaccinatie-of herstelbewijs een geldig Corona Toegangsbewijs te maken in de vorm van een QR-code. Voor meer informatie kunt u terecht voor veelgestelde vragen en antwoorden op https://coronacheck.nl/nl/faq

 

Wat gebeurt er bij binnenkomst?

Aan de ingang wordt uw QR-code gescand en bij een groen scherm heeft u een geldig Corona Toegangsbewijs.

Deze QR-code toont u ofwel op uw telefoon in de CoronaCheck-app of heeft u thuis al geprint via CoronaCheck.nl.

Vergeet a.u.b. bij uw bezoek uw legitimatiebewijs niet. Onze medewerker vergelijkt de gegevens van uw legitimatiebewijs met de gegevens in het Coronatoegangsbewijs. Daarna wordt uw ticket voor de voorstelling gecontroleerd en kunt u het terrein op.

Op het terrein zijn er verder geen controles meer en hoeft u geen mondkapje te dragen. Wel vragen wij u om elkaar de ruimte te gunnen en de aanwijzingen van de medewerkers op te volgen. Nadat u plaats heeft genomen in de tent graag zo min mogelijk heen en weer lopen.

 

Parkeermogelijkheden

Enkele dagen voorafgaand van de voorstelling ontvangt u uiteraard een service mail met allerhande praktische, maar ook leuke informatie met betrekking tot de voorstelling.

Wat betreft parkeermogelijkheden voor de speellocatie in Zaandam, willen we u er alvast op wijzen dat wij u met klem verzoeken zoveel mogelijk met openbaar vervoer of met de fiets te komen.

Er is een beperkte parkeermogelijkheid  voor een aantal bezoekers die slecht ter been zijn om vlakbij de locatie te parkeren. U kunt zich daarvoor opgeven door een mail te sturen naar locatie@toneelgroepjanvos.nl