Reactie Bert Looper op de voorstelling Koning van het Grasland zaterdag 2 september in Tytsjerk

/, Nieuws, Statements/Reactie Bert Looper op de voorstelling Koning van het Grasland zaterdag 2 september in Tytsjerk

Reactie Bert Looper op de voorstelling Koning van het Grasland zaterdag 2 september in Tytsjerk

Op zaterdag 2 september in Tytsjerk was Bert Looper te gast bij de voorstelling Koning van het Grasland. Wij vroegen hem na de voorstelling een reactie.

 

Bert Looper, Directeur van Tresoar, het Fries historisch en letterkundig centrum
Looper is werkzaam voor het Deltaplan Digitalisering Cultureel Erfgoed en houdt zich bezig met (de geschiedenis en ontwikkeling van) de Friese en Groningse identiteit.
Meer informatie over het randprogramma

Bewaren

About the Author:

Toneelgroep Jan Vos
Toneelgroep Jan Vos ontwikkelt toneelvoorstellingen vanuit een positie middenin de maatschappij. Daarom spelen we onze voorstellingen op locatie. We reizen naar het publiek, ontvangen hen in een omgeving die past bij het onderwerp van de voorstelling, en plaatsen daarmee het verhaal midden in de realiteit. In een vroeg stadium van het ontwikkelen van een voorstelling gaan we op onderzoek uit. We gaan we in gesprek met maatschappelijke organisaties, denkers, specialisten en ervaringsdeskundigen. We verwerken onze bevindingen en brengen die middels de verbeelding van het toneel weer terug in de samenleving. Schrijver Tjeerd Bischoff, regisseur/schrijver Jeroen van den Berg en zakelijk leider Judith Huizing vormen de kern van het gezelschap

Leave A Comment