Sieta van Keimpema te gast in het randprogramma op donderdag 15 juni

/, Nieuws/Sieta van Keimpema te gast in het randprogramma op donderdag 15 juni

Sieta van Keimpema te gast in het randprogramma op donderdag 15 juni

De voorstelling Koning van het Grasland biedt genoeg stof tot nadenken en napraten. Na afloop van een aantal voorstellingen van Koning van het Grasland zal een reactie gevraagd worden aan gasten in de vorm van een nagesprek. Op donderdag 15 juni is de eer aan Sieta van Keimpema.

Sieta van Keimpema: Boerin, voorzitter van de Dutch Dairymen Board (DDB) en vice-voorzitter van European Milk Board (EMB)

Sieta van Keimpema (50) heeft samen met haar man een boerderij in de buurt van Grou. Zij is voorzitter van de Dutch Dairymen Board (DDB) en vice-voorzitter van European Milk Board (EMB), een bond voor melkveehouders. In die hoedanigheden voert Van Keimpema regelmatig het woord namens de melkveehouders in Nederland en Europa in een poging tot eerlijke melkprijzen te komen. Vooral de ongelijke machtsverhoudingen tussen melkgiganten en individuele boeren is Van Keimpema een doorn in het oog en verdient wat haar betreft aandacht in Brussel.

Meer informatie over het randprogramma

Bewaren

By |2017-06-14T12:42:21+00:00juni 1st, 2017|Categories: Koning van het Grasland, Nieuws|Tags: |0 Comments

About the Author:

Toneelgroep Jan Vos
Toneelgroep Jan Vos ontwikkelt toneelvoorstellingen vanuit een positie middenin de maatschappij. Daarom spelen we onze voorstellingen op locatie. We reizen naar het publiek, ontvangen hen in een omgeving die past bij het onderwerp van de voorstelling, en plaatsen daarmee het verhaal midden in de realiteit. In een vroeg stadium van het ontwikkelen van een voorstelling gaan we op onderzoek uit. We gaan we in gesprek met maatschappelijke organisaties, denkers, specialisten en ervaringsdeskundigen. We verwerken onze bevindingen en brengen die middels de verbeelding van het toneel weer terug in de samenleving. Schrijver Tjeerd Bischoff, regisseur/schrijver Jeroen van den Berg en zakelijk leider Judith Huizing vormen de kern van het gezelschap

Leave A Comment