Tickets voor NTF-voorstelling Groningen nu te koop!

///Tickets voor NTF-voorstelling Groningen nu te koop!

Tickets voor NTF-voorstelling Groningen nu te koop!

In september zijn we in het kader van het Nederlands Theater Festival weer te zien in Ellerhuizen op 2Bunders. 2Bunders is een kleinschalig gemengd bedrijf met moes- en kruidentuinen met veel verschillende gewassen. De boomgaarden voorzien in appels, peren, pruimen en noten en de kleinfruittuinen leveren verschillende soorten bessen, frambozen, aardbeien en bramen.

Op 2Bunders werken ze volledig biologisch en gebruiken dus ook geen kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Ze streven naar een gesloten kringloop en daarbij kunnen we de mest van de kippen, de Nederlandse landgeiten en de Schoonebeeker schapen goed gebruiken. Het vlees, de eieren en de wol gebruiken ze ook weer zo veel mogelijk op 2Bunders.


PRAKTISCHE INFORMATIE

Algemeen
E-tickets kosten € 22,50 plus verzendkosten

Kaarten op locatie
Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor verkoop op locatie. De kaartverkoop op locatie start drie kwartier voor aanvang van de voorstelling. Kosten per kaart op locatie zijn € 22,50. Er kan voor de verkoop op locatie niet gereserveerd worden.

Groepsreserveringen
Voor groepsreserveringen, meer dan 15 kaarten, kunt u bellen met Stichting Jan Vos (Judith Huizing): 06-57320328

Rolstoel
E
r is een beperkt aantal plaatsen per locatie voor rolstoelgebruikers beschikbaar, deze plaatsen kunnen uitsluitend worden geboekt via 010 – 411 81 10 (do t/m za van 14:00 tot 17:00).

Boek hier uw kaarten.

By |2017-01-22T22:07:00+00:00augustus 19th, 2015|Categories: Mansholt, Nieuws|0 Comments

About the Author:

Toneelgroep Jan Vos
Toneelgroep Jan Vos ontwikkelt toneelvoorstellingen vanuit een positie middenin de maatschappij. Daarom spelen we onze voorstellingen op locatie. We reizen naar het publiek, ontvangen hen in een omgeving die past bij het onderwerp van de voorstelling, en plaatsen daarmee het verhaal midden in de realiteit. In een vroeg stadium van het ontwikkelen van een voorstelling gaan we op onderzoek uit. We gaan we in gesprek met maatschappelijke organisaties, denkers, specialisten en ervaringsdeskundigen. We verwerken onze bevindingen en brengen die middels de verbeelding van het toneel weer terug in de samenleving. Schrijver Tjeerd Bischoff, regisseur/schrijver Jeroen van den Berg en zakelijk leider Judith Huizing vormen de kern van het gezelschap

Leave A Comment