Zorgboerderij de Meezinger

/, Nieuws/Zorgboerderij de Meezinger

Zorgboerderij de Meezinger

Met de locatievoorstelling ‘Koning van het Grasland’ willen we een debat op gang brengen over de boer in een veranderende maatschappij. Het stuk wordt vanaf juni op verschillende boerderijen in Fryslân, Drenthe en Groningen. uitgevoerd. Omrop Fryslan ging op bezoek bij vier van die boerderijen met de vraag: wat is de drijfveer om boer te zijn? Zo ook bij Eelco en Marlou Entzinger in Grou.

Vanaf april 2017 repeteren we op Zorgboerderij de Meezinger, eind mei staan de try-outs gepland en op 3 juni de premiere. Vervolgens spelen we tot en met september in Friesland, Groningen en Drenthe.

 

 

 

By | 2017-05-29T11:11:19+00:00 April 26th, 2017|Categories: Koning van het Grasland, Nieuws|Tags: |0 Comments

About the Author:

Toneelgroep Jan Vos
Toneelgroep Jan Vos ontwikkelt toneelvoorstellingen vanuit een positie middenin de maatschappij. Daarom spelen we onze voorstellingen op locatie. We reizen naar het publiek, ontvangen hen in een omgeving die past bij het onderwerp van de voorstelling, en plaatsen daarmee het verhaal midden in de realiteit. In een vroeg stadium van het ontwikkelen van een voorstelling gaan we op onderzoek uit. We gaan we in gesprek met maatschappelijke organisaties, denkers, specialisten en ervaringsdeskundigen. We verwerken onze bevindingen en brengen die middels de verbeelding van het toneel weer terug in de samenleving. Schrijver Tjeerd Bischoff, regisseur/schrijver Jeroen van den Berg en zakelijk leider Judith Huizing vormen de kern van het gezelschap

Leave A Comment