Fragments

/Fragments
Fragments2016-08-10T12:44:31+00:00

Fragments in English
 
Fragments is een samenwerkingsproject van schrijvers Jeroen van den Berg (Rotterdam) en Ian Rowlands (Carmarthen, Wales), dat op het Oerol-festival van 2016 in een duinpan bij Hoorn in première is gegaan. De voorstelling was daar tweemaal daags te zien van vrijdag 10 juni t/m zondag 19 juni.
 
Van 25 augustus t/m 3 september is Fragments te zien in Rotterdam, in de Fenix Loods op Katendrecht (boven de Fenix Food Factory)
 

Verhaal

Fragments is een filosofische vertelling over reizen en de veranderende verhouding tussen de mens en het landschap om hem heen.
 
Twee vrienden, de een uit Wales, de ander uit Nederland, vragen zich af wat het reizen hen gebracht heeft. Vanuit het perspectief van het vlakke Nederlandse polderland en de ruige bergen van Wales, kijken ze naar de wereld. In een tijd waarin de realiteit en het virtuele steeds meer met elkaar versmelten. Waarin we, door allerlei digitale netwerken, op vele plekken tegelijk kunnen zijn. Net als de renaissanceschilders proberen ze de plek van de mens in het landschap te bevatten. Hoe ziet de horizon van de moderne mens eruit? En wat valt er daarachter voor hem te ontdekken?
 
Fragments is ontwikkeld in samenwerking met het Oerol Festival en Theatr Ardudwy (Wales) en gaat dit seizoen tijdens het Oerol Festival in première, in een duinpan in Hoorn. In Rotterdam wordt Fragments op locatie gespeeld, met uitzicht op het tot de verbeelding sprekende stedelijke landschap van de stad.
 
De voorstelling is tweetalig (Engels en Nederlands). Na de voorstellingen is er een randprogramma.
 

Acteurs & Medewerkers

Acteurs

Dyfan Roberts
Maarten Wansink
 

Artistiek team

Tekst Jeroen van den Berg, Ian Rowlands
Spel Dyfan Roberts, Maarten Wansink
Toneelbeeld Ellen Klever
Muziek Jaap van Keulen
 

Medewerkers

Productie/zakelijke leiding Judith Huizing
Productie Joanne Mensert
Scenefotografie Daphne van de Velde
 


 

Partners

Fragments is een samenwerkingsproject van Toneelgroep Jan Vos en Theatr Ardudwy in Harlech in Wales. In Rotterdam werken we samen met de Rotterdamse Schouwburg.
 
TA_logo   RotterdamseSchouwburg
 

Agenda

Datum Voorstelling Locatie Aanvang Tickets
do 25 aug 16 Fragments Fenix Loods – Rotterdam 20.00u Bestel
vr 26 aug 16 Fragments Fenix Loods – Rotterdam 20.00u Bestel
za 27 aug 16 Fragments Fenix Loods – Rotterdam 20.00u Bestel
do 1 sep 16 Fragments Fenix Loods – Rotterdam 20.00u Bestel
vr 2 sep 16 Fragments Fenix Loods – Rotterdam 20.00u Bestel
za 3 sep 16 Fragments Fenix Loods – Rotterdam 20.00u Bestel