ANBI status

ANBI* status Toneelgroep Jan Vos

Toneelgroep Jan Vos is onderdeel van Stichting Jan Vos en per januari 2020 zijn wij aangemerkt als een culturele ANBI instelling. Dit maakt doneren voor zowel bedrijven als particulieren extra aantrekkelijk. Klik hier voor meer informatie.

We hebben (nog) geen vriendenafdeling, maar als u ons wilt steunen, dan kunt u contact met ons opnemen.

Ook houden we u graag op de hoogte via onze nieuwsbrief waarvoor u zich HIER kunt inschrijven.

Doelstelling van de Stichting

Stichting Jan Vos heeft ten doel het ontwikkelen en uitbrengen van Nederlands toneelrepertoire en het opzetten en ondersteunen van activiteiten die daarmee verband houden. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het ondersteunen van kunstenaars bij het aanvragen van subsidie en fondsenwerving; het bemiddelen tussen schrijvers en producenten; het produceren van voorstellingen;  alsmede het verrichten van alle handelingen, welke met het voorgaande in de ruimste zin genomen geacht kunnen worden in verband te staan, daaruit voort te vloeien of daarvoor bevorderlijk te zijn.

Onze gegevens

Stichting Jan Vos

Schietbaanlaan 32A

3021 LK Rotterdam

 

KvK: 58054855

BTW: NL8528.52.757 B01

RSIN: 852852757

Postadres

Zuiderweg 141

1461 GJ Zuidoostbeemster

Bestuur

Tjeerd Bischoff

Jeroen van den Berg

Zakelijk Leiding

Judith Huizing

Raad van Toezicht

Peter Swinkels (voorzitter)

Pauline Beran (secretaris)

Oene de Haan (algemeen lid)

Margriet Brandsma (algemeen lid)

Beloningsbeleid

Medewerkers zoals de zakelijk leider worden volgens de CAO Toneel en Dans beloond. Het bestuur is onbezoldigd en de Raad van Toezicht ontvangt geen beloning of vacatiegelden voor hun werkzaamheden.

Documenten zoals het meest actuele beleidsplan en de meest recente financiële jaargegevens zijn hieronder middels de buttons te downloaden.

 

 

* ANBI = Algemeen nut beogende instelling