HELP JAN VOS VOORUIT. EEN GROTERE TENT VOOR EEN GROTER BEREIK.

Vanaf woensdag 16 december tot en met 21 januari 2021 is Toneelgroep Jan Vos gestart met een crowdfunding campagne via Voordekunst, om de bouw van een nieuwe tent te financieren. Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector.

Zoals u waarschijnlijk al weet maakt Toneelgroep Jan Vos toneel op locatie. We presenteren onze voorstellingen in een open tent waarmee we door het hele land reizen. Afgelopen zomer waren we daardoor in staat om ook in Corona-tijden onze voorstellingen te blijven spelen. Maar door de anderhalve meter maatregel was er maar plek voor 50 mensen.  Het stuk raakte al snel uitverkocht en we moesten veel mensen teleurstellen.

Om meer publiek te kunnen ontvangen hebben we een grotere tent nodig. Zo’n tent willen we graag met uw hulp realiseren. Een tent met een ruimere overkapping en een groter toneel, waarin we ook tijdens de Corona crisis genoeg mensen kunnen ontvangen. En waarin er in betere tijden plaats is voor meer dan 300 mensen. Een tent waarmee we de komende jaren vooruit kunnen.

Wilt u Toneelgroep Jan Vos helpen in onzekere tijden dan kunt u via deze link doorklikken naar onze crowdfunding pagina op Voordekunst. U kunt dan een donatie doen en meebouwen aan onze nieuwe tent. Met uw hulp kunnen we onze voorstellingen blijven spelen en ook in de toekomst onze verhalen met u delen.

NAAR DE CROWDFUNDING CAMPAGNE

Wilt u meer weten? Dan kunt u ook contact met ons opnemen via judith@toneelgroepjanvos.nl of 06- 57320328.

Onze zakelijk leider Judith Huizing kan u dan meer vertellen over de plannen en mogelijkheden.