Presentatie WIND Eelde

16 april 15:00 uur, Café-theater G&A Boelens in Eelde

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de presentatie van onze nieuwe voorstelling WIND, op zondag 16 april om 15.00 uur in café-theater G&A Boelens in Eelde.

WIND is een onstuimige komedie over de energietransitie in de praktijk. Als de plannen voor een windmolenpark bekend worden gemaakt, komen de bewoners van het kleine dorp Burgerveen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Met noodlottige gevolgen. We spelen de voorstelling in de zomers van 2023 en 2024 in onze tent, op zeven locaties verspreid door het land. Naast de voorstellingen organiseren we een randprogramma met o.a. een wekelijkse talkshow.

Op 16 april geven we alvast een impressie van dit nieuwe project. Er worden scènes gelezen, de makers worden geïnterviewd, we vertellen over het randprogramma, er is een gesprek met ervaringsdeskundige Lies Zondag en er wordt een lied gezongen door Jan Veldman.

Wilt u een voorproefje van WIND? Kom dan naar Café Boelens: Hoofdweg 83, 9761 EC Eelde. Inloop is vanaf 14:30 uur, aanvang 15:00 uur. De presentatie duurt ongeveer 75 minuten. Toegang is gratis, wel graag opgeven voor 11 april bij judith@toneelgroepjanvos.nl

De tekst is van Tjeerd Bischoff, de regie is in handen van Jeroen van den Berg. Er wordt gespeeld door Helmert Woudenberg, Trudi Klever, José Kuijpers, Dimme Treurniet, Dagmar Ketelaers en Storm Parser.